ВИВАРТА - V I V A R T A
МАКЕДОНИЈА | СКОПЈЕ - БИТОЛА

Каталог 2021


Каталогот може да го спуштите во pdf верзија.

Download

Саем за мебел
Март 21-26, 2017

ВИВАРТА ќе изложува на предстојниот Саем за мебел на Скопски саем Хала 5. Повелете посетете не. Ќе биде изложена дел од новата колекција на тоалетни ормарчина и туш кабини.


Саем за градежништво
Март 1-5, 2016

ВИВАРТА ќе изложува на предстојниот Саем за мебел на Скопски саем, Хала 2. Повелете посетете не. Ќе биде изложена дел од новата колекција на туш кабини, џакузи, скали и плочки од гранит, керамички и порцелански плочки и други изненадувања.