ВИВАРТА - V I V A R T A
МАКЕДОНИЈА | СКОПЈЕ - БИТОЛА

Нашиот БЛОГ


Каталог Пролет-Лето 2014
Март 2013


Каталогот може да го спуштите во pdf верзија.

Download

Саем за мебел
Март 25-30, 2014

ВИВАРТА ќе изложува на предстојниот Саем за мебел на Скопски саем, Хала 3. Повелете посетете не. Ќе биде изложена дел од новата колекција на тоалетни ормарчина и туш кабини.


Саем за градежништво
Март 4-8, 2014

ВИВАРТА ќе изложува на предстојниот Саем за мебел на Скопски саем, Хала 2. Повелете посетете не. Ќе биде изложена дел од новата колекција на туш кабини, скали и плочки од гранит, керамички и порцелански плочки и други изненадувања.