ВИВАРТА - V I V A R T A
МАКЕДОНИЈА | СКОПЈЕ - БИТОЛА

Добродојдовте во

стварноста


креирана од ВИВАРТА


Опремете современ и практичен домПланирате да градите нов дом. Или можда да реновирате бања, купатило, кујна. Разгледајте ги внимателно одбраните производи во нашата понуда. Има квалитетни производи од шпанско, италијанско и кинеско производство по прифатливи цени.

Ви треба свежа идеја. Или можда совет како да се организира ограничениот простор на бањата за да се стави тоалет, туш кабина, мијалник, ормарче или можда џакузи. Повелете, посетете ги нашите салони и 'стресот' околу опремувањето барем малку ќе се намали.

Би сакале новата кујна да биди современа и практична, но воедно со изразен колорит и дезен на плочките во кој ќе се препознатете. Повелете разгледајте, планирајте, побарајте совет. И секако немојте да заборавите да уживате во сета таа работа на креирањето на Вашиот дом.


Нашиот најнов каталог


Како е вообичаено нашиот најнов каталог се наога во КАТАЛОГ одделот на менито. Може да го разгледате on-line или да го спуштите во pdf верзија.

Исто така, во овој дел ќе ги најдете сите новости, како нови колекции, презентации, саеми. Ве покануваме да разгледате и нормално забавувајте се.